Header_jobb

Jobba hos oss

Vad kul att du vill jobba hos oss!

Vi letar alltid efter skogliga talanger till vårt team. Hittar du ingen ledig tjänst hos oss just nu men söker nya utmaningar inom branschen eller driver eget företag inom skogsbranschen och vill bli en del av Skogspartner – tveka inte på att skicka in en spontanansökan.

Maila oss på info@skogspartner.se och berätta mer om dig själv så återkommer vi!

För att få en inblick kring hur din vardag skulle kunna se ut hos oss, följ oss på Instagram och Linkedin.

Lediga jobb

Vi söker en planläggare/rådgivare

Vi söker dig som vill arbeta med skogsbruksplanläggning och rådgivning mot våra kunder. Som planläggare hos oss på Skogspartner kommer du att ansvara för upprättande av certifierade skötselplaner inom vårt huvudsakliga verksamhetsområde med fokus på Västra Götaland samt västra Småland. Vår förhoppning är att du också vill utvecklas mot en roll som på sikt även omfattar förvaltningsuppdrag och strategisk rådgivning.

Vi söker dig som är engagerad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull, samt trivs med att jobba såväl självständigt som i projektgrupper tillsammans med kollegor och kunder. Du har en minst treårig skoglig högskoleutbildning. Tjänsten kommer att utgå från vårt huvudkontor i Borås.

Maila ditt CV och personliga brev till mikael.nord@skogspartner.se. Vi sätter högt värde i att hitta rätt person och tillträde sker efter överenskommelse.

Scroll to Top