Header_jobb

Jobba hos oss

Vad kul att du vill jobba hos oss!

Vi letar alltid efter skogliga talanger till vårt team. Hittar du ingen ledig tjänst hos oss just nu men söker nya utmaningar inom branschen eller driver eget företag inom skogsbranschen och vill bli en del av Skogspartner – tveka inte på att skicka in en spontanansökan.

Maila oss på info@skogspartner.se och berätta mer om dig själv så återkommer vi!

För att få en inblick kring hur din vardag skulle kunna se ut hos oss, följ oss på Instagram och Linkedin.

Lediga jobb

Vi söker planläggare/rådgivare

Vi ser nu en kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför ytterligare kollegor till vårt kunniga team! Vi letar efter dig som vill arbeta helhjärtat med att upprätta skogsbruksplaner åt våra engagerade kunder, främst inom vårt huvudsakliga verksamhetsområde med fokus på Borås och Jönköping.

Kompetens, servicekänsla och kvalitetssäkring är en mycket viktig del i vår verksamhet för att kunna möta högt ställda förväntningar från våra kunder. Vi söker därför dig som är engagerad och ansvarsfull, har ett brinnande intresse för skogsskötsel, samt trivs med att jobba såväl självständigt som i projektgrupper tillsammans med kollegor och kunder. I rollen som planläggare är det viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand.

Du har en skoglig eftergymnasial utbildning i ryggen samt relevant yrkeserfarenhet som gjort dig trygg i att fatta beslut och planera ditt arbete utifrån överenskomna mål. Vi gillar att jobba utomhus oavsett årstid, och litar på att du också trivs med att vistas i skog och mark ett flertal dagar i veckan.

Skogsbruksplanen är det viktigaste verktyget vid allt strategiskt beslutsfattande, och kompetensutveckling är en självklar del i vår verksamhet. Väl hos oss kommer vi därför att arbeta målmedvetet tillsammans för att boosta dig med den spetskompetens som krävs i rollen som skarpsynt planläggare.

Maila ditt CV och personliga brev till mikael.nord@skogspartner.se. Vi sätter högt värde i att hitta rätt person och tillträde sker efter överenskommelse. Vi vill dock få in din ansökan senast 2021-12-15, så vänta inte för länge!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Nord (verksamhetschef) tel. 033-23 67 35 eller Johan Johansson (VD) tel. 033-23 67 39.

Scroll to Top