Skogspartner ny vd Johan

Möt Skogspartners nya vd

Efter semestern, närmare bestämt i början av september, välkomnar vi vår nya vd Johan Johansson! Johan ersätter Tobias som tar en aktivare roll i familjebolaget Hydria Group. Tobias kommer dock fortfarande vara en del av oss med mer fokus på det strategiska arbetet. Någotvi är väldigt glada över.

Johan kommer senast från Skogssällskapet. Där har han arbetat i över 14 år med bland annat skoglig förvaltning och affärsutveckling av fastigheter. Han ser Skogspartner som ett starkt varumärke som ligger långt fram när det gäller utveckling och innovation, och ser nu fram emot att bli en del av oss.

– Det känns jättekul att få den här möjligheten! Skogspartner är ett gott gäng med duktiga analytiker, rådgivare och planläggare. De har ett starkt varumärke som jag vill förvalta och bygga vidare på, och jag ser en stor styrka i att ingå i Hydria Group-koncernen och kunna dra nytta av det framåt, säger Johan.

Vi på Skogspartner ser fram emot att välkomna Johan till oss i september och är säkra på att han blir ett starkt tillskott i vårt gäng!

Rulla till toppen