Nyheter

Här presenterar vi de senaste nyheterna från oss på Skogspartner.

Slider

NYHETER

Sommarhälsningar från Skogspartner

Vi på Skogspartner vill önska alla medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt fin sommar och semester! Passa på att komma ut och njut av vår fantastiska natur och allemansrätt i dessa hemester-tider – men tänk … Sommarhälsningar från Skogspartner Läs mer »
– Läs mer –

Weckelsö Skogar anlitar Skogspartner som strategisk rådgivare

Utanför Karlstad i värmländska Borgvik ligger Weckelsö Gård. Hans Karlander och hans fru äger egendomenoch den 1400 hektar stora marken runt om. Relationen till Skogspartner sträcker sig tillbaka till 2018, och idag ärSkogspartner ansvariga för … Weckelsö Skogar anlitar Skogspartner som strategisk rådgivare Läs mer »
– Läs mer –

Nytt samarbete med Gåsevadholm gods

Vi på Skogspartner är glada över att ha anlitats av Gåsevadholm gods. Gåsevadholm gods är en enskild egendom i Halland med anor tillbaka till på 1700-talet och som idag förvaltas av Koberg Förvaltning AB. Skogsförvaltningen … Nytt samarbete med Gåsevadholm gods Läs mer »
– Läs mer –

Hälsningar från Skogspartner

I tider som dessa känns det extra skönt att komma ut i naturen och få frisk luft och samla energi! Vi på Skogspartner jobbar på som vanligt med vårt dagliga arbete i skogen, och med … Hälsningar från Skogspartner Läs mer »
– Läs mer –

Prestigefyllt uppdrag åt Markaryd kommun

Skogspartner har anlitats av flera kommuner för att utföra skogsbruksplaner, blå målklassning och ge rådgivning. Just nu utförs en skogsbruksplan åt Markaryd kommun i Småland. -Markaryd har ett innehav på strax över 950 hektar och … Prestigefyllt uppdrag åt Markaryd kommun Läs mer »
– Läs mer –

Stort avtal med Södra tecknat för 2020

Nyligen signerade Skogspartner ett förnyat, stort avtal med Södra för år 2020. Avtalet gäller skogsbruksplaner som ska produceras under året, och är det största avtalet hittills mellan företagen. – Det känns väldigt kul att få … Stort avtal med Södra tecknat för 2020 Läs mer »
– Läs mer –

Prestigefullt uppdrag för Sätra Bruk

Mellan Karlsborg och Töreboda ligger Sätra Bruk med anor från 1739. Vid gården har det bedrivits järnbruk, sågverk, kalkbruk, tegelbruk, vattenkvarnar, jordbruk och skogsbruk med som mest 100 anställda. Sedan 1935 ägs Sätra Bruk av … Prestigefullt uppdrag för Sätra Bruk Läs mer »
– Läs mer –

Vi är i final i Sveriges bäst klädda

För oss är högkvalitativa arbetskläder högprioriterat – vi arbetar året om i alla säsonger och väder och måste kunna lita på att kläderna gör jobbet. Vi har valt Taiga som leverantör till våra kläder och … Vi är i final i Sveriges bäst klädda Läs mer »
– Läs mer –

Skräddarsydd skötselplan åt Borås Stad

Borås Stad är en av kommunerna i Sverige med störst skogsinnehav. 2017/2018 anlitade de Skogspartner för att utföra blå målklassning på större vattendrag och bäckar, och nyligen anlitades de återigen för att skräddarsy en skötselplan … Skräddarsydd skötselplan åt Borås Stad Läs mer »
– Läs mer –

Skogspartner kvalitetssäkrar Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs är ett av Sveriges största skogsindustriföretag, baserat i Gävle.  Skogspartner har tagit fram ett koncept på företagsnivå till Billerud Korsnäs för kvalitetskontroll av skogsbruksplaner och gjort flera körningar på olika fastigheter, samt sammanställt … Skogspartner kvalitetssäkrar Billerud Korsnäs Läs mer »
– Läs mer –

Vi presenterar: Skogspartners Advisory Board

Nyligen hölls Skogspartners första Advisory Board-möte. Gruppen består av Tobias Barrstrand, vd Skogspartner, Catrin Wirfalk, styrelseprofil och bland annat ordf. Borås Industri- och Handelsklubb, Tor-Björn Danielsson, koncernchef Hydria Group, Magnus Axelsson, förvaltare på Sperlingsholms Gods och Stjärnarps Gods, och Anders Josefsson som är förvaltare på de stora gårdarna Hulta Egendom,…
– Läs mer –

Skeinge Säteri valde Skogsanalysen

Det är fem minusgrader i Skeinge, strax söder om Osby i Hässleholms kommun. Frosten ligger prydligt på träd och gräsmatta som ett vackert julkort, och en flock hjortar som betar på ängen nedanför gården gör idyllen komplett.
– Läs mer –

Välkommen till seminarium – Tema: Framtidens skogsbruk

Med ett innovativt och hållbart skogsbruk har skogen stora möjligheter att bidra till en hållbar samhällsutveckling. I en växande bioekonomi har skogen en av huvudrollerna. Välkommen att träffa oss på Skogspartner på seminarium med framtidsfokus kring skogens möjligheter tillsammans med Agro Sörmland/Agro Öst.
– Läs mer –

Träffa oss på Skogsdag i Dalstorp

Varmt välkomna att träffa oss på Skogspartner när Derome Skog bjuder in till Skogsdag i Dalstorp! Under dagen finns flera utställare inom bland annat röjning, plantering och avverkning på plats, och det anordnas tipspromenad med dryck och mat längs promenadslingan.
– Läs mer –

Nyhetsarkiv

Scroll to Top