Sommarjobbare Skogspartner

Praktik hos Skogspartner

Sommaren är här vilket innebär att vi snart kan välkomna våra praktikanter Caspar von Velsen-Zerweck och Björn Jönsson.

Caspar, som kommer från Tyskland, har ett stort intresse för skog och jakt. I sommar kommer han spendera ett par veckor hos oss för att samla kunskaper och erfarenheter inom branschen. Han tar nämligen studenten i juni och har sedan planer på att fortsätta utbilda sig inom skog i Tyskland.

Jag vill samla kunskaper och erfarenhet som grund inför kommande studier och är säker på att Skogspartner kommer att ge mig detta. Det ska bli kul att se mer av Sveriges natur och träffa medarbetarna på Skogspartner. Jag är lite nervös, men min förväntan och nyfikenhet dominerar. Det ska bli jättekul, säger Caspar.

Björn studerar till jägmästare i Umeå och är en del av Jägmästare 19/24 som vi på Skogspartner stolt sponsrar. Under sommaren 2021 kommer han under ett par veckor befinna sig hos oss. Det är alltså via sina studier som han kommit i kontakt med oss vilket vi är otroligt glada över.

Skogspartner är ett spännande företag som verkar inom områden som intresserar mig. Jag känner personligen att en oberoende skoglig rådgivare som Skogspartner skulle vara roligt att lära känna men även få erfarenhet av utifrån mina skogliga intressen, säger Björn.

Rulla till toppen