Ja tack, kontakta mig!

* avser obligatoriskt fält
Jag är intresserad av ...
Uppge nedan hur du föredrar att bli kontaktad.
Genom att kontakta oss tillåter du att Skogspartner sparar dina kontaktuppgifter. Skogspartner sparar dina kontaktuppgifter för att kunna ge information och kontakta dig i skogsfrågor. Du kan när som helst välja att ta bort dina kontaktuppgifter från Skogspartners register genom att välja "avprenumerera" eller "opt-out".

Skogspartner använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Klicka här för att läsa mer om Mailchimps persondatahantering.

Skogsanalys

- Ger dig strategierna för att nå dina mål

En skogsanalys ger dig svar på hur din skog kommer utvecklas beroende på vilken strategi och vilka målsättningar du har. Med en skogsanalys i din hand har du med andra ord alla möjligheter att förvalta din skog på ett sätt som ger dig det utfall du vill ha.

Skogsanalysen bygger på skogliga grunddata, vetenskapliga beräkningsmodeller och skogsägarens egen målsättning. Resultatet blir en objektiv bedömning av hur just din skog ska skötas för att nå dina mål. Det gör analysen till ett mycket användbart verktyg i ditt skogsägande och förvaltande.

Image relating to text

Digitalt visualiseringsverktyg

I vårt digitala verktyg simuleras tre olika skötselprogram med olika omloppstider och visualiseras som olika scenarier. Beräkningarna anpassas efter skogsägarens förutsättningar och en individuell handlingsplan skräddarsys.

Med skogsanalysen får du kunskap om skogliga begrepp, samband och nyckeltal. Den ger dig insikt om de långsiktiga möjligheterna på din skogsfastighet, och trygghet i att fatta rätt beslut för framtiden.

Image relating to text

Handfasta råd

Skogsanalysen bygger på insikter och kunskapsöverföring. Tillsammans med en av våra erfarna analytiker hjälper vi dig att ta fram beslutsunderlag, anpassar skötselprogram efter dina mål och förutsättningar och visar hur du sköter din skog på ett företagsmässigt sätt.

Image relating to text

Få svar på frågor som:

– Hur ser värdeutveckling och avkastning ut på min fastighet över tid?

– Vad är en rimlig förväntan på avkastning på just vår skogsegendom?

– Vilka bestånd ska jag prioritera att avverka, i vilken ordning och omfattning?

– Hur ser årsytorna för slutavverkning, gallring och skogsvård ut?

– Hur ser mitt kassaflöde ut över tid och vilket underlag kan jag förse min ekonom med för vår långsiktiga skatteplanering?

– Hur kan jag på bästa sätt förbereda inför ett generationsskifte eller förvärv av skogsfastighet?

Vill du ha mer information om Skogsanalysen?

Är du intresserad av en skogsanalys? Eller vill ha mer information innan du bestämmer dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss